Alarko Carrier, Kamu Kurum ve Kuruluşları Kontrolörlerine Toshiba SMMS-e VRF Klima Sistemi ve Alarko Aldens Yoğuşmalı Kazan Semineri Düzenledi

Antalya, Isparta, Burdur ve ilçelerindeki kamu kurum ve kuruluşlarındaki kontrolörlere Toshiba SMMS-e VRF klima sistemi ve Alarko Aldens yoğuşmalı kazanların tanıtımı yapıldı.

22 Mart’ta Antalya Akra Barut Hotel’de, Alarko Carrier Bölge Sorumluları Mehmet Keresteci ve Serkan Sayılgan tarafından organize edilen seminer, Alarko Carrier Ankara Bayilik Satışları Müdürü Ali İsmet Koçak ve Antalya Büro Müdürü Cevdet Bingöl’ün katılımıyla gerçekleştirildi.

Toshiba SMMS-e VRF Klima Sistemi, Alarko Carrier Bireysel ve Ticari Klimalar Ürün Yöneticisi Dilara Sevindik tarafından, Alarko Aldens Yoğuşmalı Kazanlar ise Alarko Carrier İş geliştirme ve Denetim Müdürü H. Özgen Çoğulu tarafından anlatıldı.

Verilen seminerde ürünlerin uygulama alanları, uygulama kriterleri ve verimlilikleri anlatıldı.

Belediyeler, üniversiteler, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlükleri, İl Özel İdare Müdürlükleri ve İl Milli Eğitim Müdürlüklerinden 60 kişi seminere katılarak yoğun ilgi gösterdi.