Toshiba Yetkili Satıcısı KZN İnşaat Adana’da Açıldı

Alarko Carrier tarafından pazara sunulan Toshiba ürünlerini, Çukurova Bölgesi’ndeki tüketicilerle buluşturacak olan KZN İnşaat, Alarko Carrier Genel Koordinatör Yardımcısı Haluk Ferizoğlu’nun katıldığı törenle hizmete açıldı.

Törene Adana Müteahhitleri ve Makina Mühendisleri Odası yetkilileri, İncilik Hava Üssü’nde görevli mühendisler, Alarko Carrier’ın bölge yöneticileri ve sektör profesyonelleri katıldı. Bölge halkının yoğun ilgi gösterdiği açılışın ardından, yüksek teknolojili Toshiba ürünleri hakkında bilgiler verildi.

Açılışta kısa bir konuşma yapan Alarko Carrier Genel Koordinatör Yardımcısı Haluk Ferizoğlu, “Toshiba Kzn İnşaat, iklimlendirme ve su basınçlandırma sektörünün önde gelen markası Alarko Carrier’ın bayisi olarak bölge halkına hizmet verecek. Alarko Carrier olarak, yüksek sorumluluk bilinciyle yaptığımız çalışmalarla kazandığımız saygın ve güvenilir marka değerini korumak için uluslararası standartlara uygun, enerji verimliliği yüksek, çevre ve kullanıcı dostu ürünleri pazara sunmaya devam ediyoruz. Sizleri tanımak, ihtiyaçlarınızı anlamak, en doğru tercihleri yapmanıza yardımcı olmak için yeni ürünlerimizi sergilediğimiz showroomlarımıza bekliyoruz” dedi.